top of page

Tafel tien Tilburg

Tafel tien Tilburg ging op 14 maart 2023 van start. Elke maand op woensdag wordt Tafel tien georganiseerd in Stadsbrouwerij 013 aan de Piushaven in Tilburg.  

De hosts zijn Yvon Feenstra en Bastiaan Gietema.

Yvon is geboren en getogen in Tilburg en woont nu in Goirle.

Jaren terug organiseerde zij etentjes met vrienden uit de verschillende vriendengroepen. Aan die tafel ontstonden de mooiste gesprekken. Tafel Tien ligt mooi in het verlengde daarvan.

 

Als glaskunstenaar maakt Yvon o.a. glas-in-lood ramen en gebrandschilderd glas in haar eigen atelier. Hier geeft ze ook workshops en cursussen. 

Bastiaan woont sinds zomer 2018 in Tilburg. Hij vindt het fijn om onder de mensen te zijn en wordt blij als hij mensen met elkaar kan verbinden; zowel op werkgebied als privé. Hij is in Tilburg werkzaam geweest als sociaal werker, heeft hij snel de stad en veel mensen leren kennen. Inmiddels organiseert Bastiaan in Tilburg de Funky Market, met een bijzonder aanbod van lokale creatieve ondernemers uit Tilburg.

Klik op de foto hiernaast om Yvon live te horen in het programma Tilbuzz van 3 maart 2023. Op 42 minuten, vertelt ze 4 minuten over Tafel tien in Tilburg. 

Den Haag (1).png
stadsbrouwerij.jpg
yvon2.jpg

De agenda van Tafel tien Tilburg

Tafel tien Tilburg heeft door omstandigheden een korte pauze. We gaan weer van start in februari of maart 2024 op een geheel nieuwe locatie!

Meld je op Facebook aan voor de groep Tafel Tien Tilburg om op de hoogte te blijven!

bottom of page