top of page

Tafel tien Haarlem

Eet je vaak alleen en vind je het gezellig om ook eens met anderen samen te eten? Schuif dan aan bij Tafel tien Haarlem. In Haarlem kun je elke maand aanschuiven bij Bistro BiS. Nieuw is restaurant Coster 52, waarmee we zullen afwisselen.

Voor 30 euro krijg je een lekker twee-gangen-diner. Bij Bistro BiS allerlei gerechten om samen te delen, bij Coster 52 krijg je een keuzemenu. Ook krijg je twee gratis drankjes (gewoon bier, fris, huiswijn, koffie, thee).

We houden rekening met dieetwensen waar het kan.

Tafel tien is er voor jong en jong van geest ;) voor iedereen die behoefte aan een keer een fijn gesprek over hoe de dag is geweest. Voor iedereen die vaak alleen eet en ook wel eens een leuk gezicht wil zien aan de andere kant van de tafel. Voor iedereen die van lekker eten houdt en daar wel wat geld voor over heeft.

In Haarlem zijn je hosts Annelies en Nicole. Ze wisselen elkaar af, maar soms zullen ze ook samen bij je aan tafel zitten. Ze regelen de administratie en het contact met het restaurant.

Eten moet je toch, dus waarom niet gezellig met andere mensen samen? Meld je snel aan voor de volgende Tafel tien in Haarlem!

tafeltien.jpg
tafel-tien-haarlem-in-krant.jpeg

De agenda van Tafel tien Haarlem

ma 6 november 2023 (Coster 52)

Inloop vanaf 18.00 uur, om 18.30 uur gaan we aan tafel.

De kosten zijn €30 p.p. voor twee gangen en twee drankjes (koffie/thee na geldt ook als drankje).

bottom of page